”Det var bara att vända och gå ut med blåsan fylld”

toilet

Hej!

Angående könsanvisningar till toalett osv så har jag varit med om det många gånger när jag var liten.
Jag föddes som tjej, men jag har alltid känt mig som en kille. Nu lever jag fullt ut som en kille. Men när jag gick i mellanstadiet så följde jag med min klass för att titta på hur badet gick till, för jag ville inte alls vara med och byta om osv.

Medans jag stod i tjejernas omklädningsrum och väntade på mina tjejkompisar så kom det fram massa småtjejer från lågstadiet och titta på mig med orolig blick. Några sekunder senare kommer deras fröken och halvt skäller på mig att killarnas omklädningsrum är en trappa upp. Jag var väldigt blyg när jag var liten och visste inte hur jag skulle hantera situationen riktigt. Jag ville inte säga att jag var tjej, för jag kände mig som en kille, men jag var inte kille nog att vara på killarnas omklädningsrum. Tillslut fick jag lov och säga att jag är tjej och måste vara här. Men fröken trodde mig inte och skällde lite mer på mig. Där fick jag stå bland nakna kvinnor och förklara hur jag kände och hur min situation låg till, när jag egentligen inte var gammal nog att förstå vad som egentligen var felet.

Men angående toalett på offentliga platser var alltid jobbigt. Gick man på handikappadetoaletterna så blev folk sura.

När jag var i USA och var på stranden så blev jag alltid kissnödig. Det slog aldrig fel, varje hytt var trasig eller hade något fel på något vis. Vilket resulterade med att det bara fanns pissoarer kvar. Det var bara vända och gå ut med blåsan fylld.

Det ni gör är väldigt bra, lycka till!

Med vänliga hälsningar, Anonym